Wil je het actuele woningaanbod van Jebber per mail ontvangen? Klik dan op de groene button “aanmelden” en vul jouw e-mailadres in op het aanmeldformulier. Na het versturen van het aanmeldformulier ontvang je nog een mail om je aanmelding te bevestigen en definitief te maken. Met deze aanmelding geef je Jebber toestemming om je op de hoogte te houden van het actuele woningaanbod van Jebber.

Heb je de bevestigingsmail niet binnen enkele minuten ontvangen? Kijk dan eerst even of de mail niet in je spam is beland (dat komt helaas regelmatig voor bij gmail- en hotmailaccounts). Elke mailing die je van ons ontvangt, is voorzien van een afmeldmogelijkheid. Na afmelding ontvang je geen woningaanbod meer.

Jebber gebruikt jouw aanmelding alleen voor verzending van actueel woningaanbod. Jebber behandelt jouw persoonsgegevens vertrouwelijk en verstrekt die gegevens niet aan derden.

Aanmelden is kosteloos en vrijblijvend. Jouw aanmelding voor ontvangst van het actuele woningaanbod is nog geen inschrijving voor een specifieke woning of project en geeft geen recht om in aanmerking te komen voor een huurwoning van Jebber.

Na je aanmelding kun je ook deelnemen aan de woonwenseninventarisatie. Jouw antwoorden worden alleen gebruikt voor het inventariseren van woonwensen van starters in z’n algemeenheid. De resultaten worden gebruikt om nieuw te bouwen woningen of bestaande woningen van Jebber zo goed mogelijk te laten aansluiten op de voorkeuren van woningzoekende starters. Jouw wensen als woningzoekende zijn daarom belangrijk. Het invullen kost ca. 10 minuten en je reactie wordt volledig anoniem verwerkt. Doe je mee? Klik dan op de button “mijn woonwensen”. Alvast bedankt voor je deelname.

Onze privacyverklaring vind je links onderaan op de website.