In september 2014 is Buenos Aires, het appartementengebouw op de Kop van Lombok met winkelvoorzieningen op de begane grond, opgeleverd.

  • Ingebruikname: september 2014
  • Aantal appartementen: 42
  • Realisatie: Aan de Stegge Bouw en Werktuigbouw

De in totaal 84 appartementen zijn gelegen op de 1e tot en met de 5e verdieping. Parkeren is, tegen betaling, mogelijk onder het gebouw in een tweelaagse parkeergarage van de gemeente met in totaal 230 plaatsen.

Kop van Lombok
De Kop van Lombok is de poort tot de wijk Lombok. In deze levendige wijk aan de westkant van het centrum van Utrecht zijn meerdere culturen geïntegreerd binnen één buurt. Lombok is een dynamische wijk met een mix van verschillende voorzieningen, zoals een supermarkt, kleine winkeltjes en een eigentijdse moskee met een sociaal cultureel centrum. De bereikbaarheid is uitstekend; op loopafstand van de binnenstad voor een bezoek aan het muziektheater, de schouwburg, musea of de bioscoop. Bovendien op loopafstand van Utrecht CS en met de auto zit je dichtbij de belangrijkste uitvalswegen richting snelweg.

Appartementen
Van de in totaal 84 appartementen worden 28 appartementen bewoond door particuliere eigenaren. Jebber verhuurt de overige 56 appartementen aan starters. De “Jebber”-appartementen zijn gelegen op de 1e tot en met de 4e verdieping. Het gebouw is voorzien van twee liften, een gemeenschappelijke fietsenstalling, een sfeervol ingericht binnenhof op de 1e verdieping en een dakterras op de 5e verdieping voor een fraai uitzicht op de stad en voorzien van zitmeubilair. Bij elk appartement hoort een individuele berging op de 1e of 2e verdieping. Al deze voorzieningen zijn alleen bereikbaar en bestemd voor bewoners van Buenos Aires.

De appartementen zijn voorzien van een keuken. De badkamer is uitgerust met inloopdouche en wastafel. De separate toiletruimte is voorzien van een closetcombinatie en fonteintje. In de berging in het appartement is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig. Een aantal appartementen beschikt over een balkon.

Kandidatenlijst

Met behulp van CTRL F kun je zoeken op de laatste 5 cijfers van je telefoonnummer. Het lotingnummer in de lijst vertegenwoordigt de plek waarop je na loting bent geëindigd (=jouw lotingnummer).

2018-11-21 kandidatenlijst Moskeeplein 11

2018-11-07 kandidatenlijst Moskeeplein 48

2018-09-12 kandidatenlijst Moskeeplein 64

Afbeeldingen