Het voormalige kantoorpand aan de Kaap Hoorndreef 10-22 te Utrecht is in 2013 getransformeerd tot een woongebouw met 52 woningen. 

  • Ingebruikname: 2013
  • Aantal woningen: 50 (sociale huur) en 2 (vrije sector)
  • Ontwikkeling: MidNed Projectontwikkeling
  • Indeling en interieur: Strand NL architectuur en interieur
  • Realisatie: J.P. van Eesteren BV

Overvecht
De Kaap is gelegen in de wijk Overvecht nabij de belangrijkste uitvalswegen. Het gelijknamige winkelcentrum ligt op 5 minuten loopafstand. Het centrum van Utrecht bereik je met fiets of bus in slechts 10 minuten. Met de auto ben je eveneens binnen 10 minuten op de A2 of A27.

Gebouw de Kaap
De begane grond heeft momenteel een kantoorfunctie met eigen entree, deze blijft tot ca. 2023 gehandhaafd. Stichting De Tussenvoorziening houdt daar momenteel kantoor. Het gebouw is voorzien van een lift. Op het dak ligt een gemeenschappelijk dakterras voorzien van zitmeubilair, dat een fraai uitzicht geeft over de stad Utrecht. Dit terras is alleen bereikbaar voor bewoners en niet bestemd voor kantoorgebruikers. Naast het gebouw ligt een gemeenschappelijke, overdekte en afsluitbare fietsenstalling ten behoeve van de bewoners. Rondom het gebouw is parkeergelegenheid op de openbare weg aanwezig.

Jebber verhuurt 52 (50 sociale huur en 2 vrije sector) woningen, die  zijn gelegen op de 1e tot en met de 6e verdieping. De woningen zijn voorzien van een keuken en de badkamer is uitgerust met inloopdouche en hangtoilet. In de woning is een wasmachine-aansluiting aanwezig.

Kandidatenlijsten

2019-08-28 Kandidatenlijst Kaap Hoorndreef 22A

Afbeeldingen