Gebouw Max is gelegen aan het Europaplein, nabij park Transwijk.

  • Verhuur en beheer door Jebber: met ingang van 1 januari 2018
  • Gebouw Max bestaat uit laagbouw met daarop drie hoge torens met huur- en koopwoningen en commerciële ruimtes
  • 725 woningen (sociale huur)

Transwijk
Max is gelegen in de subwijk Transwijk binnen de wijk Kanaleneiland aan de zuidwestkant van de stad Utrecht. De levendigheid in dit gebied is de laatste jaren al steeds meer versterkt door nieuwbouwactiviteiten en de komst van voorzieningen, zoals Cool Blue, Subway, zonnestudio La Costa en Basic-Fit. Verderop in het gebied vind je o.a. creatieve broedplaats Vechtclub XL, restaurant De Klub, boulderhal Sterk en Skatepark Utrecht. Met ca. 15 minuten fietsen sta je op Utrecht CS of ben je bij de winkels in de binnenstad. De tram en de bus stoppen ook om de hoek waarmee je snel in het centrum bent. Binnen vijf fietsminuten zijn twee winkelcentra te bereiken waar je voor dagelijkse boodschappen terecht kunt. Aan de overkant van de Europalaan ligt het populaire park Transwijk waar ook regelmatig festivals en concerten worden georganiseerd.

Gebouw Max
Vanuit Max heb je een fantastisch uitzicht over Utrecht. Het gebouw heeft drie hoofdentrees met postkasten en is voorzien van 5 liften. Max beschikt over een gezellig, gezamenlijk dakterras ingericht met zitelementen op de 2e verdieping. Op de 1e verdieping van het gebouw zijn per verdieping fietsenstallingen aanwezig waar huurders de fietsen kunnen stallen. In de omgeving zijn (een beperkt aantal) openbare, betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Voor de aanvraag voor een parkeervergunning kun je je wenden tot de gemeente Utrecht. De parkeergarage is in beheer van de VVE en is bestemd voor de koopwoningen in Max.

Toren 1, 2 en laagbouw
De 2-kamer- (164) en loftwoningen (561) zijn gelegen op de 1 tot en met de 22e verdieping. Alle woningen hebben een frans balkon en worden verwarmd d.m.v. radiatoren (stadsverwarming). De loftwoningen zijn ca. 30 m² groot, hebben een woon-/slaapkamer met een open keuken en badkamer met toilet en wasmachine-aansluiting. De 2-kamerwoningen hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer met toilet en een slaapkamer. Deze woningen zijn tussen ca. 40 m² en 60 m² groot.