Max, Transwijk Utrecht

  • Ingebruikname: 2009
  • Verhuur en beheer door Jebber: m.i.v. 1 januari 2018
  • Aantal woningen: 725 (sociale huur)

Max bestaat uit laagbouw met daarop drie hoge torens met huur- en koopwoningen, commerciële ruimtes en is gelegen aan het Europaplein, nabij park Transwijk. Vanuit Max heb je een fantastisch uitzicht over Utrecht.

Transwijk

Max is gelegen in de subwijk Transwijk binnen de wijk Kanaleneiland aan de zuidwestkant van de stad Utrecht. De levendigheid in dit gebied is de laatste jaren al steeds meer versterkt door nieuwbouwactiviteiten en de komst van voorzieningen, zoals Cool Blue, Subway, zonnestudio La Costa en Basic-Fit. Verderop in het gebied vind je o.a. de creatieve broedplaats Vechtclub XL, restaurant De Klub, boulderhal Sterk en Skatepark Utrecht. Met ca. 15 minuten fietsen sta je op Utrecht CS of ben je bij de winkels in de binnenstad. De tram en de bus stoppen om de hoek waarmee je ook snel in het centrum bent. Binnen vijf fietsminuten zijn twee winkelcentra te bereiken waar je voor dagelijkse boodschappen terecht kunt. Aan de overkant van de Europalaan ligt het populaire park Transwijk waar regelmatig festivals en concerten worden georganiseerd.

Max: toren 1, 2 en laagbouw

Er zijn drie hoofdentrees met postkasten en 5 liften. Max beschikt over een gezellig, gezamenlijk dakterras ingericht met zitelementen op de 2e verdieping. Op de 1e verdieping van het gebouw zijn per verdieping fietsenstallingen aanwezig waar huurders de fietsen kunnen stallen.

De 2-kamer- (164) en loftwoningen (561) zijn gelegen op de 1 tot en met de 22e verdieping in toren 1, 2 en de laagbouw. De loftwoningen zijn ca. 30 m² groot. De 2-kamerwoningen zijn tussen ca. 40 m² en 60 m² groot.

In de omgeving zijn (een beperkt aantal) openbare, betaalde parkeerplaatsen aanwezig. Voor de aanvraag voor een parkeervergunning kun je je wenden tot de gemeente Utrecht. De parkeergarage is in beheer van de Vereniging van Eigenaars en is bestemd voor de koopwoningen (in toren 3) in Max.