• Ingebruikname: november 2014
  • Aantal appartementen: 46
  • Ontwikkeling: AM Wonen│Utrecht & Noordoost
  • Realisatie: J.P. van Eesteren BV

Soho District bestaat uit vier gebouwen genaamd Archer, Coventry, Bridle en Denman met in totaal 139 nieuwbouwappartementen, privéparkeerplaatsen op een parkeerdek, winkelvoorzieningen en horeca. Van de in totaal 59 appartementen in gebouw Archer verhuurt Jebber sinds 2014 (november) 46 appartementen aan starters.

Lombok
Soho District bevindt zich in het hart van de dynamische wijk Lombok. Tegelijkertijd is de locatie aan de Groeneweg groen en rustig. Vanaf het plein kijk je rechtstreeks uit op de groenstrook, die wordt ingericht als parkje langs het water. De bereikbaarheid is uitstekend; op fietsafstand van de binnenstad voor een bezoek aan het muziektheater, de schouwburg, musea of de bioscoop. Bovendien op fietsafstand van Utrecht CS en met de auto zit je dichtbij de belangrijkste uitvalswegen richting snelweg.

Appartementen gebouw Archer
De appartementen in gebouw Archer liggen aan een gezellig plein boven diverse winkel- en horecavoorzieningen. De Jebber-appartementen zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping. Op de 3e verdieping bevinden zich 13 koopappartementen van particuliere eigenaren.

Het gebouw is voorzien van een lift, 59 individuele bergingen op de begane grond en een afsluitbaar parkeerdek op de 1e verdieping met parkeerplaatsen voor bewoners van de vier appartementsgebouwen. Elk Jebber-appartement heeft één eigen parkeerplaats.

De appartementen zijn voorzien van een keuken. De badkamer is uitgerust met inloopdouche, wastafel en toilet. In de inpandige berging is een aansluiting voor een wasmachine aanwezig. Alle appartementen beschikken over een eigen buitenruimte. Bij de appartementen op de 1e verdieping grenst de buitenruimte per twee appartementen aan het parkeerdek, op de 2e verdieping is de buitenruimte per twee appartementen gelegen aan de overzijde van de galerij.

Soho District Utrecht is een nieuw woon- en winkelgebied, gelegen aan het Haroekoeplein, nabij de Groeneweg in de levendige wijk Lombok aan de westkant van het centrum van Utrecht.

Afbeeldingen